Termeni si conditii

Comandă

Comenzile le primim prin:

Internet www.hainejuniori.ro si contact@hainejuniori.ro

telefon: 0755857626 sau 0727877260 de luni până vineri, între orele: 9.00 și 18.00.

fax: (0242) 313873

Plasând o comandă, clientul acceptă oferta și termenii de cumpărare FANTASMA SRL. FANTASMA SRL confirmă imediat acceptarea comenzii spre realizare.

 

Prețurile

Prețurile sunt exprimate în lei și sunt afișate cu și fără TVA inlusa, pe bucată. Produsele putând achiziționate în sistem en-gross la pachete de 1 pana la 10 produse pe pachet. Pe lângă prețul produselor, clientul va suporta și costurile de expediere iar livrarea se va efectua prin firma de curierat aleasă  împreună cu clientul, iar plata coletului se face ramburs către agentul de curierat sau anticipat pe baza de factură proformă emisă de FANTASMA SRL.

 

Livrarea mărfii

Livrarea mărfii se efectuează în termen de 3-10 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii, cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării.

Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai mare, care nu poate depăşi totuşi 3-4 săptămâni de la data primirii comenzii. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă  și vor fi comunicate clientului.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

 

Dreptul de returnare a mărfii (dreptul de rezilierea contractului)

Dacă produsele nu sunt conforme sau prezintă defecte, Cumpărătorul poate returna produsele pe cheltuială proprie, la adresa: Str. Pieții nr. 12, Călărași, județul Călărași.  Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură, dincolo de uzura necesară în limitele gestionării obișnuite a bunului achiziționat (de ex. acela care reiese din necesitatea de măsurare sau altă inspectare a bunului). În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură ce depășesc limitele gestionării obișnuite, FANTASMA poate refuza returul produselor în cauză.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor. Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea şi cu fotografia lui şi a fost returnat de către dumneavoastră prin intermediul Poştei Române. În cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi înapoiat. Costul de returnare este înapoiat în baza chitanţei de la poştă şi numai după acceptarea returnării.

 

Protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (cod de identificare din registrul pentru protecția datelor personale: 002041), FANTASMA are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează clienții, un membru al familiei lor sau alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră. Datele personale sunt culese numai pentru nevoile firmei FANTASMA S.R.L. și prelucrate în scopul realizării activității comerciale a firmei rezultate din statut, a promoțiilor și reclamei, cu respectarea imperativului de protecție a datelor, impus de legislație. Furnizând datele cu caracter personal, clientul este de acord cu prelucrarea lor de către firma FANTASMA și partenerii săi, precum și cu primirea de informații comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor, lucru care va fi semnalat în scris prin e-mail la contact@hainejuniori.ro.. Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a se adresa justiției. FANTASMA S.R.L. poate pune la dispoziția altor firme datele personale ale clienților săi pentru reclamă și promoții, cu condiția respectării cerințelor impuse de legislația privind protecția datelor personale dacă legislația specifică nu impune ca clientul să se exprime în acest sens printr-un acord separat.


FANTASMA SRL 
str. Pietii nr. 12, Calarasi, jud. Calarasi, Romania
C.U.I RO 12004731
Nr. Inreg. Reg. Com.: J51/140/1999

 

Termeni de returnare a produselor